ALGARVE télikert polikarbonát fedéssel

Termékjellemzők

 • Elérhető színek

  RAL 9016  strukturált fehér
  RAL 7024 strukturált antracit
  RAL 9001 krémfehér
  RAL 9005 fekete ST

 • Opciós kiegészítők

  eltolható mobil üvegfal oldalelemként
  oldalsó és tető alatti árnyékolás
  integrált LED világítás

 • Elérhető méretek

  Szélesség (mm) 4000 / 5000 / 6000 / 7000
  Mélység (mm) 2500 / 3000/ 3500 / 4000

  A köztes egyedi méretek ill. a 4 m-nél nagyobb kinyúlású tetők egyedi kalkuláció alapján rendelhetők.

 • Mennyibe kerül?

  Az ALGARVE tető a kiemelkedő minőséghez és a felsőkategóriás megjelenéshez képest hihetetlenül alacsony áron kerül forgalomba.
  Egy közel 15 m2 alapterület (5 x 3 m) fedésére alkalmas ALGARVE polikarbonát tető ára, két lábbal, víztiszta polikarbonát lemezzel mindössze 1.407.000,- Ft-+ÁFA áron érhető el.
  A télikertté bővített, mobil oldalfalakkal szerelt változatra kérjen ajánlatot a konfigurátorban.

Az ALGARVE tető a FIONA tolható mobil üvegfallal körbeépítve jelenti a „Bestseller” kategóriát a polikarbonát télikert kínálatunkban. Ez minden bizonnyal a hihetetlenül alacsony árnak köszönhető, amihez ennek ellenére kiemelkedő minőség társul.

Mit kínál az ALGARVE polikarbonát télikert?

Mindenekelőtt egy tökéletesen kidolgozott formavilágot, mely bármely beépítési helyzetben exkluzív megjelenést biztosít. Integrált csatornarendszerrel rendelkezik, amely gondoskodik a vízelvezetésről, a négyszögletes lábak pedig tökéletes csatlakozást kínálnak a tolható üvegfalak beépítéséhez. A nagy árelőnyt kínáló standard méretek modulszerűen összeépíthetőek, így sokféle alapterület lefedése válik lehetővé.

Ezek a tulajdonságok és a rendkívül kedvező ár azok, amelyek kiemelik az ALGARVE modellt a piaci kínálat átlagából és teszik azt oly népszerűvé.

A képgalériánkért görgessen az oldal aljára ☟

Miért válassza az ALGARVE télikertet?

A házilagos, vagy kisipari kivitelezésben készülő fa-, vagy acélvázra épített polikarbonát fedésekkel szemben az ALGARVE egy alumínium vázra épített, rendszerszinten kidolgozott csatlakozási pontokkal rendelkező polikarbonát fedés, mely egy rendkívül hosszú élettartamú, ugyanakkor  pénztárcabarát megoldás. Látványban szinte ugyanazt nyújtja, mint az üveggel fedett társai, de lényegesen alacsonyabb árszinten. Oldalsó mobilüvegezéssel télikertté bővíthető, de a szél és oldalsó napsugárzás elleni védelem screen-nel (oldalsó textilárnyékoló) is megoldható.

Alumínium vázas polikarbonát fedés – ALGARVE

Sokan idegenkednek a polikarbonát fedésektől a rossz tapasztalatok miatt. A panaszok oka azonban sokkal inkább a hibás kivitelezésben és a nem megfelelő vázszerkezetben keresendő, mintsem a polikarbonát lemez hibájában. Egy üvegfedésű télikert kétségkívül nagyobb presztízst jelent, de használati értékben nem feltétlenül nyújt döntő előnyöket.

Mindig mérlegre kell tenni, hogy az üveg nyújtotta előnyökért megéri-e a lényegesen magasabb költségeket vállalni. Akik megengedhetik maguknak a magasabb költségeket, ők válasszák az üvegfedésű TAVIRA modellünket. Akinek azonban a költségek szem előtt tartása jelenti a legfontosabb szempontot, annak mindenképpen az ALGARVE modellt ajánljuk a bizonytalan kimenetelű házilagos kivitelezés, vagy a kisipari prototípusok helyett.

Az alumínium vázas polikarbonát fedés használati értékeit tekintve teljesen azonos tulajdonságokat mutat, mint az üvegfedésű társaik. Kiváló védelmet nyújtanak eső és hó ellen, az opcionálisan rendelhető Solar Control fedés pedig véd a napsugárzástól is.

Polikarbonát lemezek típusai
Az ALGARVE tetőhöz alapáron víztiszta polikarbonát lemezt szállítunk, ezen felül lehetőség van nem átlátszó opál, ultra átlátszó és un. Solar Control polikarbonát kivitelek rendelésére is.

A képgalériánkért görgessen az oldal aljára ☟

Kinek ajánljuk az ALGARVE polikarbonát tetőnket?

Elsősorban azoknak, akik tartós, hosszú élettartamú, szép megoldást keresnek, és a költségeket is szem előtt kívánják tartani. Nem akarnak barkács megoldásokat és nem akarnak évente bajlódni a faszerkezetek állagmegóvásával, mert a teraszfedéssel nem munkát, hanem kényelmet szeretnének maguknak teremteni.

Az ALGARVE polikarbonát tető ajánlható mindazon esetekben, amikor csak a terasz fedésére van szükség, de a megrendelő nyitva akarja hagyni a lehetőségét a későbbi télikertté alakításnak. A gyári rendszerelemekkel ez minden további nélkül utólag is könnyen elvégezhető.

Ha nem szeretné üvegfalakkal körbezárni a teraszt, de örülne az oldalsó napvédelemnek, vagy egy kismértékű szélvédelemnek, akkor oldalsó textilárnyékolókkal, un. „screen”-nel is bővítheti teraszát.

Felépíthető-e házilag az ALGARVE tető?

Az ALGARVE tető nagy előnye, hogy házilag, saját kivitelezésben is felépíthető 3 fővel, ugyanis a gyártó részletes szerelési és felépítési utasítást mellékel a termékhez. Figyelembe véve, hogy egy ilyen tető szerelési költsége meghaladhatja akár a fél millió forintot is, a saját kivitelezéssel jelentős megtakarítást érhet el.

Üveg oldalfalak és tető alatti háromszög üvegezések beépítéséhez szakcégek igénybevételét ajánljuk.

Termékgaléria

A nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!

 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel
 • algarve-telikert-polikarbonat-fedessel