Ilyen egyszerűen vásárolhat

A weboldalunkon található információk alapján válassza ki, hogy melyik termékre van szüksége. A telepítéssel, méret meghatározással, ill. egyéb műszaki kérdésekkel kapcsolatban információkat a Segítség a vásárláshoz (GYIK) menüpontban talál.

Ajánlatkéréshez a konfigurátorunkat tudja használni.

Ajánlatkészítő konfigurátorunk segítségével könnyen és gyorsan tájékozódhat az teraszfedések, a teraszüvegezések árfekvéséről. Amennyiben az árakat megfelelőnek tartja, úgy egyetlen kattintással jelezheti vásárlási igényét vagy kérhet árajánlatot a kivitelezést és egyedi igényeket is tartalmazó komplett megvalósításra.

A kalkulátorban az ajánlatkérés ill. a megrendelési szándék még nem jár megrendelési kötelezettséggel

Az alábbiakban részletezzük, hogy mire figyeljen a konfigurátor kitöltés során.

1. A méret meghatározása

A méret megadásakor a lefedendő alapterületet vegye figyelembe. A szélesség (fallal párhuzamos méret) és a mélység (falra merőleges méret) legördülő mezőiben válassza ki az Ön által kívánt méretet. Ha az Ön terasza méretében eltér a felkínált standard méretektől, akkor mérlegelje, hogy néhány cm-es különbségért érdemes-e az akár 20-30%-kal drágább egyedi méretű megoldást választania.

Ha mégis emellett dönt, akkor válassza az egyedi opciót, amivel a megadott mérethatárig tetszőleges méretű tetőre kap érvényes árat. Amennyiben a megadott mérethatároknál nagyobb méretű, vagy szabálytalan, ill. összetett formájú tetőre szeretne ajánlatot kérni, akkor küldje el ajánlatkérését e-mailben az telikert@mantu.hu címre. Kérjük, hogy az ajánlatkéréshez csatoljon a helyszínről készített fotót és egy alaprajzot is.

2. A fedés típusának meghatározása

Válassza ki, hogy az alumínium vázba üveg vagy polikarbonát fedést szeretne. Döntési szempontokat a Segítség a vásárláshoz menüpontban talál.

3. Az oldalfalak kiválasztása

Tetőinket lehetősége van mobil tolható üvegfalakkal szigetelés nélküli télikertté alakítani. Ezért a következő menüpontban adja meg, hogy a terasz mely oldalaira szeretne oldalfalat. Értelemszerűen, ahol a teraszt fal határolja ott nem szükséges oldalfal. A bal és jobb oldalt szemből nézve határozza meg.

4. Világítás

A Mantu üveg vagy polikarbonát tetőkhöz lehetősége van a szarukba integrált világítást rendelni. A világítás ára kizárólag a LED égők, a kábelezés és a trafó árát tartalmazza, a hálózatra történő rákötést ill. a hálózatkiépítést nem. A szarukba történő beszerelést a szerelés megrendelése esetén szakembereink térítés ellenében elvégezik.

5. Szolgáltatások igénylése

Akik a standard méretekkel megvalósított sajáterős kivitelezés mellett döntenek, jelentős árkedvezménnyel vásárolhatják meg termékeinket.  Nekik nincs más dolguk, mint az ajánlatkészítő kalkulátor segítségével elkészíteni az igényeik alapján a kalkulációt és ez alapján jelezni megrendelési szándékukat a „Szerelés nélküli megrendelési szándék 20 % kedvezménnyel” opciót választva.  Értékesítőink ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják Önt a további ügymenetről.

A konfigurátorunk alkalmas eltolható vagy fix oldalfalakkal körbezárt télikertek vagy egyedi méretű teraszfedések árkalkulációinak elkészítésére is. Mivel egy télikert vagy az egyedi méretű teraszfedés  felépítése már nagyobb szakmai kihívást jelent, ezért ezekhez a megoldásokhoz ajánljuk szakértő szerelőcsapataink igénybevételét. A vevői igények alapján konfigurált összeállítások árajánlatának elkészítése után javasoljuk a kivitelezést is magába foglaló „egyedi árajánlat kérése kivitelezéssel” opciót, melyet a megfelelő gombra kattintva egyszerűen igényelhet.

Semelyik opció választása sem jár még vásárlási kötelezettséggel. Azt egy telefonos vagy személyes  igényfelmérés és igényegyeztetés előzi meg, ami alapján Ön dönthet a hogy szeretne-e szerződést kötni vagy sem.

Központi Nagykereskedelmi Bemutatóterem- Mantu Ajtó-Ablak Stúdió

1139. Budapest, Röppentyű utca 73./A

Csak nagykereskedelmi kiszolgálás, de előre egyeztetett időpontban igényelhet bemutatótermi tanácsadást is, melyhez hívja a +36/20-519-4771-es telefonszámot.

Viszonteladó partnereink

Folyamatosan bővítjük a viszonteladói hálózatunkat az egész ország területén.

Kérjük, hogy az alábbi űrlap segítségével adja meg adatait, hogy az Önhöz legközelebb eső partnerünkhöz irányíthassunk Önt.