Akciós ajánlatok

Használja ki akciós kedvezményeinket, és vásároljon olcsóbban!

 

1. Vásároljon a tavalyinál is olcsóbb árakon

Rendeljen még a 2022-es árainknál is olcsóbban!

A 2023. március 30-ig standard méretű üveg vagy polikarbonát fedésű terasztetőre (TAVIRA, ALGARVE) vagy a FIONA eltolható mobil üvegfalakra az online kalkulátorban leadott,  szerelés nélküli megrendelésekre -20% kedvezményt adunk a 2022 évi árakból.

2. Vásároljon “részletre”

Glasscon télikert ajánlat

Abban az esetben, ha Ön oldalfalakkal zárt télikertet szeretne megvalósítani, de az anyagi lehetőségei egyelőre nem engedik azt meg, akkor valósítsa meg elképzelését lépésenként.

Adja le szereléssel együtt történő megrendelését 2023. március 30-ig  oldalfalakkal körbezárt üveg vagy polikarbonát fedésű télikertre (TAVIRA, ALGARVE). Az első ütemben csak a teraszfedést  kell kifizetnie, melyet legkésőbb 2023. június 30-ig beszerelünk Önnél. A télikertté bővítés megrendelését pedig a  lehetőségei függvényében ráér később, legkésőbb 2024. augusztus 31-ig elindítani és kifizetni. Természetesen megrendelését mind a tető, mind az oldalfalak vonatkozásában a most kapott ajánlat szerint, még a 2022-es árakon garantáljuk Önnek. (Természetesen Ön a 2. ütem megvásárlástól később még elállhat.)

Használja ki ezt a hihetetlenül kedvező lehetőséget és tegye részben időjárásállóvá teraszát már 2023 tavaszán és valósítsa meg a teljes védelmet 2024-ben.

 

Polikarbonát télikert - Glasscon3. FIONA tolható teraszüvegezés olcsóbban

Tegye meglévő teraszfedését teljesen védetté a széltől és csapódó esőtől. Bővítse fa vagy alumínium pergoláját ill. meglévő teraszfedését, bioklimatikus vagy ponyvás pergoláját FIONA eltolható mobil üvegfalakkal. Jöjjön el bemutatótermékünkbe és vegyen részt egy ingyenes termékbemutatón. 2023. március 30-ig leadott, szereléssel együtt történő megrendelésekre 10% kedvezményt adunk a 2022-es termékárakból.

 

Élvezze a tavaszt már az időjárástól védett teraszán! Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva!

Ajánlatkérés