Teraszfedések, teraszüvegezések, télikertek

Üdvözöljük a Mantu teraszfedések és télikertek világában, ahol megbízható nemzetközi márkákból összeállított kínálatot talál rendkívül kedvező árakon. Alumínium vázas teraszfedések üveggel vagy polikarbonáttal, teraszüvegezések, valamint árnyékolók alkotják ezt a kiemelkedő ár-érték arányú kínálatot.

Mantu teraszfedés eltolható üvegfalakkal

A termékkör összeállításánál kiemelt szempont volt, hogy a kedvező árakat ne bizonytalan eredetű és kétes megbízhatóságú egyedi kisipari termékekből állítsuk össze. Ezért kizárólag már többszörösen kipróbált, megbízható  gyártók, nagyszériás, minőségben sokszorosan bizonyított termékeit válogattuk be a kínálatba, melyek megjelenésben, designban és műszaki megoldásaikban is felveszik a versenyt a luxus kategória termékeivel, miközben árban rendkívül versenyképesek maradnak.

Arra is figyeltünk, hogy a teraszfedések és a teraszüvegezések ne legyenek bonyolultak és a szerelésük ne igényeljen feltétlenül szaktudást, így azokat bárki kis kézügyességgel saját maga is telepíthesse. Természetesen ehhez részletes szerelési útmutatók, szerelési videók állnak rendelkezésre.

Nincs szükség egyedi statikai tervezésre és egyedi gyártmánytervre sem, ami Önnek jelentős költséget spórol meg, így rendkívül kedvező árakon vásárolhat.

Ajánlatkészítő konfigurátorunk segítségével könnyen és gyorsan tájékozódhat a télikertek, a teraszfedések és a teraszüvegezések árfekvéséről. Amennyiben az árakat megfelelőnek tartja, úgy egyetlen kattintással jelezheti vásárlási igényét vagy kérhet árajánlatot a kivitelezést és egyedi igényeket is tartalmazó komplett megvalósításra.

Teraszfedés és teraszüvegezés – egyszerűen

Standard méretű teraszfedéseink, valamint eltolható üvegfalaink egyszerű szerelése lehetővé teszi, hogy ezt a termékkőrt, akár szolgáltatások igénybevétele nélkül is megvásárolhassa, ami által jelentős árelőny érhető el.

A teraszfedések méretének meghatározásakor érdemes megfontolni, hogy néhány centiméter eltérés kedvéért, érdemes-e a jelentős többlet költséget vállalni. A standard és az egyedi méretű tető közötti árkülönbség  akár az 50%-ot is elérheti.  Abban az esetben, ha a kalkulátorban a terasztetők esetén a megadott standard méreteket választja és vállalkozik a beszerelésre is, akkor nincs más dolga, mint az ajánlatkészítő kalkulátor segítségével elkészíteni az igényeik alapján a kalkulációt és ez alapján jelezni megrendelési szándékát. Ugyanez igaz az oldalfal kalkulátorban az eltolható üvegfalak kalkulációja esetén is.

Értékesítőink ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják Önt a további ügymenetről.

Nálunk a legjobb helyen jár, ha a legjobb minőséget keresi a legkedvezőbb áron.

Tovább a kalkulátorra.

Télikertek üveg vagy polikarbonát fedéssel – kivitelezéssel

A konfigurátorunk alkalmas eltolható vagy fix oldalfalakkal körbezárt télikertek vagy egyedi méretű teraszfedések árkalkulációinak elkészítésére is. Mivel egy télikert vagy az egyedi méretű teraszfedés  felépítése már nagyobb szakmai kihívást jelent, ezért ezekhez a megoldásokhoz ajánljuk szakértő szerelőcsapataink igénybevételét. A vevői igények alapján konfigurált összeállítások árajánlatának elkészítése után javasoljuk a kivitelezést is magába foglaló egyedi árajánlat kérését, melyet a megfelelő gombra kattintva egyszerűen igényelhet.

Azoknak, akik nem vállalkoznak a standard méretű teraszfedések ill. a teraszüvegezések önálló telepítésére, ők a kalkulátorban szintén elkészíthetik igényeik alapján a kívánt műszaki összeállítást, majd egy kattintással kérhetnek árajánlatot a kivitelezésre. A jelzett igényt az Önhöz legközelebbi szabad kapacitással rendelkező forgalmazó partnerünkhöz továbbítjuk, akik  széleskörű szolgáltatásokat nyújtanak a felméréstől kezdve a tervezésen át, egészen a kivitelezésig.

Tanácsadóink ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják a további ügymenetről.

Tovább a kalkulátorra.

A vásárlás után sem hagyjuk magára!

A garanciaidőn belül és azon túl is, szerződött szervizpartnereink gondoskodnak róla, hogy egy esetleges meghibásodás esetén is rövid időn belül újra gondtalanul élvezhesse teraszát.

Örülünk, hogy nálunk jár – és kívánjuk, hogy legyen Ön is elégedett vásárló!