Tavira üvegtető

Termékjellemzők

 • Elérhető színek

  RAL 9016 fehér
  RAL 9001 krémfehér
  RAL 7024 strukturált antracit
  RAL 9005 fekete ST

 • Opciós kiegészítők

  A komfort és kényelem fokozására opcionálisan rendelhetőek az alábbi kiegészítők:

  eltolható mobil üvegfal oldalelemként
  oldalsó és tető alatti textil árnyékolás
  integrált LED világítás

 • Elérhető méretek

  A tető az egyedi méretek mellett (max. 7060 mm szélesség és 3500 mm kinyúlás) az alábbi standard fix méretekben rendelhető:

  Szélesség. 4060, 5060, 6060, 7060 mm
  Kinyúlás (mélység): 2500, 3000, 3500 / 4000 mm

 • Mennyibe kerül?

  A TAVIRA tető a kiemelkedő minőséghez és a felsőkategóriás megjelenéshez képest hihetetlenül alacsony áron kerül forgalomba.
  Egy közel 15 m2 alapterület (5 x 3 m ) fedésére alkalmas TAVIRA üvegtető ára, 3 lábbal, ragasztott biztonsági üveggel mindössze 2.367.000,- Ft-+ÁFA áron érhető el.
  A télikertté bővített, mobil oldalfalakkal szerelt változatra kérjen ajánlatot a konfigurátorban.

A TAVIRA üvegtető egyesíti magában a legmagasabb luxus kategóriába tartozó alumínium vázas teraszfedések minden előnyét, melyhez a minőséghez és presztízshez képest hihetetlenül alacsony árszint társul.

Ha kedvező árú teraszfedést keres, a TAVIRA üvegtető több szempontból is ideális választás. A standard méretekkel mind a szállítási határidőn, mind a végösszegen spórolhat. Könnyű összeszerelhetősége miatt pedig akár sajáterős kivitelezéssel is megrendelheti tőlünk, megtakarítva ezzel annak a költségét. A részletekről az Így vásárolhat menüpontban tájékozódhat.

A képgalériánkért görgessen az oldal aljára ☟

Miért ilyen kedvező a TAVIRA üvegtető ára?

A hasonló termékekhez viszonyított alacsony ár mindenekelőtt egy újszerű üzletpolitikának köszönhető, melynek lényege, hogy a vevő csak azokért a dolgokért fizessen, amire szüksége van. További tényezők az átgondolt és standardizált termékválaszték, valamint a racionális műszaki megoldások, amelyek egyszerűsítik a TAVIRA tetők műszaki előkészítését, a gyártást és a kivitelezést.

Fontos megjegyezni, hogy nem egyedi, kisipari termékekről, hanem nagyszériás, standardizált, éppen ezért állandó, garantált minőségű termelésről beszélünk. A kedvező árakat nem a termékek minőségének rontásával, hanem a gyártás és a gyártási folyamatok legmagasabb szintű optimalizálásával érjük el.

Továbbá ugyancsak az Ön előnyét szolgálja az online értékesítés, amiben további kedvezményeket tudunk biztosítani vásárlóinknak.

Alumínium vázas üvegtető- TAVIRA

A TAVIRA alumínium vázrendszer korszerű műszaki megoldásai és rendkívüli stabilitása lehetővé teszik a biztonsági tetőüvegezések alkalmazását is. A nagy teherbírás ellenére a vázszerkezet rendkívül kecses és könnyed, magas igényszintű megjelenést biztosít luxus ingatlanokban történő beépítés esetén is. A tető integrált vízelvezetéssel rendelkezik, a négyszögletes lábak pedig tökéletes illeszkedést biztosítanak az utólag is beépíthető oldalsó mobil üvegezéseknek.

A képgalériánkért görgessen az oldal aljára ☟

Kinek ajánljuk a TAVIRA üvegtetőt?

Elsősorban azoknak, akik tartós, hosszú élettartamú, szép megoldást keresnek, és a költségeket is szem előtt kívánják tartani, ugyanakkor a polikarbonát fedésnél exkluzívabb megjelenésre vágynak. Nem akarnak barkács megoldásokat és nem akarnak évente bajlódni a faszerkezetek állagmegóvásával, mert a teraszfedéssel nem munkát, hanem kényelmet szeretnének maguknak teremteni.

A TAVIRA tető ajánlható mindazon esetekben, amikor nagyobb felületek fedésére van szükség, és a megrendelő nyitva akarja hagyni a lehetőséget arra, hogy később oldalfalakkal télikertté alakítsa a teraszát. A gyári rendszerelemekkel ez minden további nélkül, utólag is könnyen elvégezhető.
Ha nem szeretné üvegfalakkal körbezárni a teraszt, de örülne az oldalsó napvédelemnek, vagy egy kismértékű szélvédelemnek, akkor oldalsó textilárnyékolókkal, un. „screen”-nel is bővítheti teraszát. Igény esetén lehetőség van az üvegtető alá szerelhető motoros árnyékoló beépítésére is.

Rendelhet-e árnyékolást a tetőbe?

Napos teraszok esetén mindenképpen javasolt a tető árnyékolásáról is gondoskodni. Itt nem csak a hővédelem lehet szempont, de gondolni kell a zavaró fényviszonyokra is. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy egy korszerű motoros textilárnyékoló ára elérhei akár az üvegtető árának 50%-t is. Amennyiben árnyékolást is szeretne rendelni, forduljon szakértő kollégáinkhoz, akik a szerződéskötés során javaslatot tesznek a szóba jöhető megoldásokra.

Fölépítheti-e házilag a TAVIRA tetőt?

A TAVIRA tető nagy előnye, hogy házilag, saját kivitelezésben is felépíthető 3 fővel, a gyártó ugyanis részletes szerelési és felépítési utasítást mellékel a termékhez. Figyelembe véve, hogy egy ilyen tető szerelési költsége mehaladhatja akár a fél millió forintot is, a saját kivitelezéssel jelentős megtakarítást érhet el.

Üveg oldalfalak és tető alatti háromszögek beépítéséhez szakcégek igénybevételét ajánljuk.

Akciós ajánlat 2024 őszre

Akciós ajánlatunk keretében eddig soha nem látott árakon vásárolhat TAVIRA üvegtetőt. Ragadja meg ezt a nagyszerű lehetőséget és rendelje meg már most ezt a prémium üvegtetőt, mely lehetővé teszi, hogy akár esős napokon is gondtalanul élvezze teraszát.

Az Ön egyedülálló előnyei 2024. augusztus 31-ig történő megrendelés esetén

Minden standard méret árából 20 % kedvezményt adunk beszereléssel történő rendelés esetén is: pl 6060 x 3500 mm méretű tető ára üveggel, szerelés és szállítás nélkül

bruttó 4.210.000,- Ft helyett

most mindössze 3.370.000,- Ft.

Kérjen ajánlatot a kalkulátor segítségével és ősszel már Öné lehet az új üvegezett terasztető.

Másik megoldást képzelt el magának?

Ha ez a megoldás nem felel meg Önnek, látogasson el a Teraszmegoldások weboldalunkra, ahol további akciós ajánlatokat talál teraszvédelem, teraszfedés témakörben.

Tovább az ajánlatokhoz

Termékgaléria

A nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!

 • tavira-uvegteto
 • tavira-uvegteto
 • tavira-uvegteto
 • tavira-uvegteto
 • tavira-uvegteto
 • tavira-uvegteto