TAVIRA télikert üvegfedéssel

Termékjellemzők

 • Elérhető színek

  RAL 9016 fehér
  RAL 9001 krémfehér
  RAL 7024 strukturált antracit
  RAL 9005 fekete ST

 • Opciós kiegészítők

  A komfort és kényelem fokozására opcionálisan rendelhetőek az alábbi kiegészítők:

  eltolható mobil üvegfal oldalelemként
  oldalsó és tető alatti textil árnyékolás
  integrált LED világítás

 • Elérhető méretek

  A tető az egyedi méretek mellett (max. 7060 mm szélesség és 3500 mm kinyúlás) az alábbi standard fix méretekben rendelhető:

  Szélesség. 4060, 5060, 6060, 7060 mm
  Kinyúlás (mélység): 2500, 3000, 3500 / 4000 mm

  Az egyedi méretek kialakítására helyszíni felmérés alapján tudunk vállalkozni. Ezzel kapcsolatosan érdemes azonban megjegyezni, hogy az árszint alacsonyan tartása érdekében nem érdemes 10-20 cm méretváltoztatás miatt feleslegesen lényegesen magasabb költségeket vállalni. Az egyedi méretek akár 30-40%-os költségnövekedéssel is járhatnak. Nagyobb méretek egyedi ajánlatkérés alapján.

 • Mennyibe kerül?

  A TAVIRA tető a kiemelkedő minőséghez és a felsőkategóriás megjelenéshez képest hihetetlenül alacsony áron kerül forgalomba.
  Egy közel 15 m2 alapterület (5 x 3 m ) fedésére alkalmas TAVIRA üvegtető ára, 3 lábbal, ragasztott biztonsági üveggel mindössze 2.367.000,- Ft-+ÁFA áron érhető el.
  A télikertté bővített, mobil oldalfalakkal szerelt változatra kérjen ajánlatot a konfigurátorban.

A TAVIRA télikert üvegfedéssel (a rendszerhez tartozó tolható mobil üvegfalakkal) egyesíti magában a legmagasabb luxus kategóriába tartozó alumínium vázas teraszfedések és mobil üvegezések minden előnyét, melyhez a minőséghez és presztízshez képest hihetetlenül alacsony árszint társul. A hasonló kivitelű és műszaki színvonalú télikertek nem ritkán 15-20%-kal is többe kerülnek.

A képgalériánkért görgessen az oldal aljára ☟

Mi az oka a rendkívül kedvező árazásnak?

A hasonló termékekhez viszonyított alacsony ár mindenekelőtt egy újszerű üzletpolitikának köszönhető, melynek lényege, hogy a vevő csak azokért a dolgokért fizessen, amire szüksége van. További tényezők az átgondolt és standardizált termékválaszték, valamint a racionális műszaki megoldások, amelyek egyszerűsítik a TAVIRA tetők műszaki előkészítését, a gyártást és a kivitelezést.

Fontos megjegyezni, hogy nem egyedi, kisipari termékekről, hanem nagyszériás, standardizált, éppen ezért állandó, garantált minőségű termelésről beszélünk. A kedvező árakat nem a termékek minőségének rontásával, hanem a gyártás és a gyártási folyamatok legmagasabb szintű optimalizálásával érjük el.

Továbbá ugyancsak az Ön előnyét szolgálja az online értékesítés, amiben további kedvezményeket tudunk biztosítani vásárlóinknak.

TAVIRA alumínium vázas télikert üvegfedéssel

A TAVIRA alumínium vázrendszer korszerű műszaki megoldásai és rendkívüli stabilitása lehetővé teszik a biztonsági tetőüvegezések alkalmazását is. A nagy teherbírás ellenére a vázszerkezet rendkívül kecses és könnyed, magas igényszintű megjelenést biztosít luxus ingatlanokban történő beépítés esetén is. A tető integrált vízelvezetéssel rendelkezik, a négyszögletes lábak pedig tökéletes illeszkedést biztosítanak az oldalsó mobil üvegezéseknek.

A képgalériánkért görgessen az oldal aljára ☟

Kinek ajánljuk a TAVIRA tetőt?

Elsősorban azoknak, akik tartós, hosszú élettartamú, szép megoldást keresnek, és a költségeket is szem előtt kívánják tartani, ugyanakkor a polikarbonát fedésnél exkluzívabb megjelenésre vágynak. Nem akarnak barkács megoldásokat és nem akarnak évente bajlódni a faszerkezetek állagmegóvásával, mert a teraszfedéssel nem munkát, hanem kényelmet szeretnének maguknak teremteni.

A TAVIRA tető ajánlható mindazon esetekben, amikor nagyobb felületek fedésére van szükség, és a megrendelő nyitva akarja hagyni a lehetőséget arra, hogy később oldalfalakkal télikertté alakítsa a teraszát. A gyári rendszerelemekkel ez minden további nélkül, utólag is könnyen elvégezhető.
Ha nem szeretné üvegfalakkal körbezárni a teraszt, de örülne az oldalsó napvédelemnek, vagy egy kismértékű szélvédelemnek, akkor oldalsó textilárnyékolókkal, un. „screen”-nel is bővítheti teraszát. Igény esetén lehetőség van az üvegtető alá szerelhető motoros árnyékoló beépítésére is.

Rendelhető-e árnyékolás a tetőbe?

Napos teraszok esetén mindenképpen javasolt a tető árnyékolásáról is gondoskodni. Itt nem csak a hővédelem lehet szempont, de gondolni kell a zavaró fényviszonyokra is. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy egy korszerű motoros textilárnyékoló ára elérhei akár az üvegtető árának 50%-t is. Amennyiben árnyékolást is szeretne rendelni, forduljon szakértő kollégáinkhoz, akik a szerződéskötés során javaslatot tesznek a szóba jöhető megoldásokra.

Fölépíthető-e házilag a TAVIRA tető?

A TAVIRA tető nagy előnye, hogy házilag, saját kivitelezésben is felépíthető 3 fővel, a gyártó ugyanis részletes szerelési és felépítési utasítást mellékel a termékhez. Figyelembe véve, hogy egy ilyen tető szerelési költsége mehaladhatja akár a fél millió forintot is, a saját kivitelezéssel jelentős megtakarítást érhet el.

Üveg oldalfalak és tető alatti háromszögek beépítéséhez szakcégek igénybevételét ajánljuk.

Termékgaléria

A nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!

 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel
 • tavira-telikert-uvegfedessel