Télikert és teraszfedés kalkulátor

A kalkulátor használatához segítséget az Így vásárolhat menüpontban találhat.

 

Ajánlatkészítő konfigurátorunk segítségével könnyen és gyorsan tájékozódhat az teraszfedések és télikertek árfekvéséről. Amennyiben az árakat megfelelőnek tartja, úgy egyetlen kattintással jelezheti vásárlási igényét vagy kérhet árajánlatot a kivitelezést és egyedi igényeket is tartalmazó komplett megvalósításra.

 

A kalkulátorban az ajánlatkérés ill. a megrendelési szándék jelzése még nem jár megrendelési kötelezettséggel. Az itt megjelenített árak csak információs jellegűek. Akik csak teraszfedést szeretnének és a standard méretekkel megvalósított sajáterős kivitelezés mellett döntenek, azok jelentős árkedvezménnyel vásárolhatják meg termékeinket.  Nekik nincs más dolguk, mint az ajánlatkészítő kalkulátor segítségével elkészíteni az igényeik alapján a kalkulációt a polikarbonát-, vagy üvegfedésre és ez alapján jelezni megrendelési szándékukat. Értékesítőink ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják Önt a további ügymenetről.

 

 • 1. Adja meg a méreteket

  Polikarbonát tetők esetén a maximális szélesség 1206 cm, a maximális mélység 350 cm.
  Üvegtetők esetén a maximális szélesség 706 cm, a maximális mélység 350 cm.
  Ezektől eltérő méretek esetén kérjen ajánlatot e-mailben: info@polikarbonat-teto.hu

  2. Válasszon fedéstípust

  3. Oldalfalak megadása

  4. Világítás megadása

  5. Szolgáltatás

  Ha Ön a standard méretű, oldalfalakat nem tartalmazó teraszfedést választott és sajáterős kivitelezés mellett döntött, akkor jelentős 20% árkedvezménnyel vásárolhatja meg termékeinket. Válassza ezt az opciót és értékesítőink felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják Önt a további ügymenetről.

  Megjegyzés: A kalkulátor az időszakos akciós árakkal nem számol. Aktuális akciós ajánlatainkról az Ajánlatok oldalon tájékozódhat.

  FONTOS! Az üvegtetők esetén az üveg szállítása a vevő felmérése alapján utólag történik.

  A konfigurátorunk alkalmas eltolható vagy fix oldalfalakkal körbezárt télikertek vagy egyedi méretű teraszfedések árkalkulációinak elkészítésére is. Mivel egy télikert vagy az egyedi méretű teraszfedés  felépítése már nagyobb szakmai kihívást jelent, ezért ezekhez a megoldásokhoz ajánljuk szakértő szerelőcsapataink igénybevételét. Kérjen a kivitelezést is magába foglaló egyedi árajánlatot.

 • Kérjük válassza ki a télikert paramétereit!